• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Єхануров: Стан економіки Полтавської області на рівні "міцного середнячка"
    Опубликовано: 2006-02-27 11:52:00

    Прем’єр-міністр Юрій Єхануров виявив недоліки в роботі керівництва Полтавської області. Про це керівник Уряду заявив під час робочої поїздки до Полтавщини.

    “У вас незадовільна ситуація на ринку праці. У вас навіть офіційне безробіття в області перевищує середні показники по Україні і, я думаю, насправді, ситуація дещо гірша, ніж та, що є сьогодні у звітах”, - заявив глава Уряду.

    Крім того, за словами Юрія Єханурова, в області „погана ситуація з житловим будівництвом. Я бачу, що ваша область значно відстає від інших регіонів в питаннях забезпечення громадян житлом. Треба нарощувати темпи житлового будівництва”.

    Прем’єр-міністр також незадоволений показниками щодо розвитку малого підприємництва. За словами Ю.Єханурова, “вони показують, що рівень роботи малого бізнесу в області знаходиться на рівні половини від середнього по Україні. Питання роботи обласного керівництва має бути направлено на розвиток і створення умов розвитку підприємництва. І ще недопрацьовуєте по інноваційній роботі. Тут навіть немає чого коментувати. Тут у вас повний провал”, - заявив прем’єр-міністр.

    Разом з цим Ю.Єхануров назвав стан в економіці Полтавської області на рівні “міцного середнячка”.

    Прес-служба КМУ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.