• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Військовослужбовцям аеромобільних частин сподобалось стрибати з парашута
    Опубликовано: 2006-03-17 14:38:00

    Сьогодні, 17 березня, згідно з планом бойової підготовки на 2006 навчальний рік, у частинах аеромобільних військ та армійської авіації Сухопутних військ Збройних Сил України готуються до здійснення стрибків з парашутом.

    Зокрема, військовослужбовці 95-ої окремої аеромобільної бригади під керівництвом командира з’єднання підполковника Олександра Швеця впродовж 20 підйомів планують виконати 240 стрибків на майданчик приземлення “Сінгури” у Житомирській області.

    Також 285 стрибків заплановані для військовослужбовців частини спеціального призначення, дислокованої у Кіровоградській області.

    Варто зазначити, що практичному виконанню стрибків з гелікоптера Мі-8 передувала змістовна теоретична та практична підготовка десантників у пунктах постійної дислокації. В розташуванні військових частин з ними були проведені заняття з вивчення парашутних систем, тренування з укладання парашутів та виконання вправ на повітряно-десантному комплексі, а також інструктажі щодо дотримання техніки безпеки.

    Під час десантування використовуватимуться парашутні системи Д-6 та Д-5, четвертої та другої серії відповідно.

    Загалом, з 1 грудня 2005 року, коли у Збройних Силах України розпочався новий навчальний рік, аеромобільними підрозділами Сухопутних військ ЗС України виконано понад 8 тисяч 900 стрибків. Найбільша їхня кількість припадає на Об’єднані сили швидкого реагування – майже 6 тисяч 900. Військовослужбовці Основних сил оборони виконали понад 2 тисячі стрибків з парашутом.

    Прес-служба КМУ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.