• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Все задля іміджу
    Опубликовано: 2006-03-17 17:17:00

    Голова Тернопільської облдержадміністрації Іван Стойко зустрівся з керівниками місцевих засобів масової інформації.

    Під час зустрічі, яка відбулась в кабінеті голови ОДА, мова йшла про найрізноманітніші питання взаємин влади, преси та громади, діяльності засобів масової інформації у виборчий період, формування позитивного іміджу Тернопільщини.

    Звертаючись до редакторів друкованих видань та директорів телекомпаній Іван Стойко зазначив, що влада чудово усвідомлює важливість існування вільних засобів масової інформації, які є невід’ємною ознакою демократичного суспільства.

    “Сьогодні, коли виборча епопея вже сягає свого логічного завершення, я б хотів подякувати тим газетам, радіостанціям та телекомпаніям, які, незважаючи на спокусу доброго заробітку, все ж дотримувались паритетних засад у висвітленні виборчої кампанії та діяльності кандидатів, оприлюднювали матеріали, які не паплюжили рідний край, його мешканців та політичні сили, які є опонентами у виборчій боротьбі”, – сказав Іван Стойко.

    Також голова ТОДА звернувся до керівників ЗМІ з проханням зважено підійти до подачі інформації у останню передвиборчу семиденку.

    Іван Стойко наголосив на неприпустимості будь яких проявів агресії в ефірі чи на сторінках засобів масової комунікації, закликів до громадської непокори чи конфронтації, які б могли призвести до суспільної напруги, містити наклепницьку інформацію про політичні партії, їх лідерів, виборчі блоки, кандидатів.

    “Тернопільщина повинна стати територією чесних виборів! Прошу, аби Ви, за посередництвом Ваших ЗМІ, провели потужну мобілізаційну кампанію закликавши виборців прийти на дільниці і зробити усвідомлений вибір.

    Прошу оперативно реагувати на порушення виборчого законодавства вказуючи на помилки, незалежно чи їх робить влада, чи політична партія. Вчіть наших людей поважати закон і знати закон. Закликайте наших людей не нехтувати своїм правом на волевиявлення. Пояснюйте їм до чого може призвести їхня байдужість. Україна у нас одна і ми не маємо права її втратити!” – сказав Іван Стойко.

    Прес-служба КМУ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.