• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Розпочалася щорічна українсько-американська "Конференція полковників"
    Опубликовано: 2006-04-04 13:49:00

    Сьогодні, 4 квітня, у німецькому місті Гарміш-Партенкірхен розпочалася щорічна українсько-американська „Конференція полковників”, про це повідомляє прес-служба МОУ.

    До участі у заході, організованому за ініціативою американської сторони, залучені 8 старших офіцерів Міністерства оборони та Генерального штабу ЗС України, командувань видів Збройних Сил України, а також представники Командування ЗС США у Європі.

    Українську делегацію очолює начальник Управління військового співробітництва Генерального штабу Збройних Сил України полковник Олександр Шерстюк.

    Під час конференції її учасники планують визначити пріоритетні напрямки двостороннього військового співробітництва, а також провести підготовку до підписання проекту робочого плану співробітництва між Збройними Силами України та Командуванням Збройних Сил США в Європі на 2007-2008 роки.

    Варто зазначити, що під час планування спільних заходів пріоритет надаватиметься тим, реалізація яких забезпечить ефективне виконання воєнної реформи в Україні, а також досягнення найвищого рівня взаємносумісності між збройними силами обох держав.

    „Конференція полковників” триватиме до 7 квітня.

    ELCOMART Политика



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.