• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • В Анкарі розпочалися консультації експертів в рамках участі України в операції МВС Туреччини "Чорноморська гармонія"
    Опубликовано: 2006-04-04 15:48:00

    В Анкарі розпочалися чергові консультації експертів з погодження протоколу між Міністерством оборони України та Генеральним штабом Збройних Сил Турецької Республіки про співробітництво в сфері обміну інформацією в рамках участі України в операції ВМС Туреччини “Чорноморська гармонія”.

    Нашу державу на цьому заході представляє офіцер штабу Військово-Морських Сил ЗС України.

    В ході консультацій обговорюються питання взаємодії флотів країн Чорноморського регіону під час підготовки і проведення майбутньої військово-морської операції “Чорноморська гармонія”.

    Метою “Чорноморської гармонії” є протидія можливим проявам нелегальної торгівлі та транзиту контрабанди шляхом присутності військових кораблів у районах головних торговельних комунікацій Чорного моря.

    За попередньою домовленістю, в операції “Чорноморська гармонія” також можуть взяти участь кораблі країн Середземноморського регіону, що задіяні в аналогічній операції НАТО “Активні зусилля”.

    Прес-служба МОУ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.