• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Перерахунку голосів на Львівщині не буде
    Опубликовано: 2006-04-04 16:20:00

    Тотального перерахунку голосів на Львівщині не буде. Перерахунки можуть бути локальними – на окремих дільницях, що суттєво не вплине на результати голосування. Про це заявив сьогодні, 4 квітня, керівник робочої групи зі сприяння проведення виборів Львівської ОДА Олександр Ганущин під час прес-конференції у Львові.

    За його словами, Трускавецька ТВК прийняла рішення провести перерахунок голосів до Трускавецької міської ради та на виборах міського голови Трускавця.

    «Такі ж локальні рішення ще можуть бути прийняті. Але на результат це серйозно не вплине. Перерахунку до Верховної Ради України та Львівської обласної ради не буде. Стосовно міського голови Львова. Це питання вирішуватиме суд і Львівська міська ТВК. Якщо були подані скарги, то це питання вирішуватиме суд і зобов’язуватиме ТВК перераховувати голоси», – наголосив О.Ганущин.

    За його словами, оголошення результатів виборів до Львівської обласної ради затягнулися тому, що Львівська міська ТВК порушила закон, і спочатку рахувала голоси за міського голову Львова та Львівську міську раду, а не Львівську обласну раду, як передбачено у законі.

    ЗІК



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.