• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Вибори мера Сімферополя відбудуться наприкінці травня
    Опубликовано: 2006-04-04 16:24:00

    Сімферопольська міська територіальна виборча комісія призначила повторні вибори міського голови Сімферополя.

    Повторні вибори сімферопольського міського голови комісія ухвалила провести в останню неділю 60-денного терміну з дня публікації цієї інформації в газеті «Крымские известия».

    Повідомлення про повторні вибори з'явилося в газеті 4 квітня, таким чином, днем проведення виборів міського голови є 28 травня.

    Як раніше повідомлялося, Сімферопольська міська територіальна виборча комісія ухвалила рішення визнати вибори сімферопольського мера, що пройшли 26 березня, недійсними. Причиною цього стало виключення із списку кандидатів фаворита гонки Олександра Гресса, який потім, вже в день голосування, за рішенням самої ж комісії був відновлений у списку, проте частина дільничних виборчих комісій вже проштампувала бюлетені з поміткою «вибув» напроти прізвища Гресса. Частина дільниць цього не зробила, і голосування проходило за різними бюлетенями, передає «Інтерфакс-Україна».

    В той же час ще один з кандидатів на пост мера Сімферополя Геннадій Бабенко, який є міністром архітектури, будівництва і ЖКХ Криму і якого підтримувала Партія регіонів, оскаржив у суді рішення сімферопольської виборчої комісії про визнання виборів мера недійсними.

    За попередніми даними, Бабенко переміг на виборах, отримавши понад 40 тис. голосів (24%) сімферопольців . Він вимагає від суду відмінити рішення сімферопольського виборчкому про визнання виборів недійсними і визнати його перемогу на виборах мера Сімферополя.

    Радіо Ера



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.