• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Губернатор Луганщини перебував з робочою поїздкою у Міловському районі
    Опубликовано: 2006-04-04 17:56:00

    4 квітня голова Луганської облдержадміністрації Геннадій Москаль перебував з робочою поїздкою у Міловському районі. У с.Новострільцівка він відвідав ДП "Стрілецький кінний завод №60". Стрілецький кінний завод був організований у 1805 році. Сьогодні – це велике багатогалузеве господарство з добре поставленою селекційно-племінною роботою. Кінний завод затверждено племзаводом по чистокровній верховій породі коней і полтавській м'ясній породі свиней, а також має дві племферми айрширської породи корів і асконійської породи овець. Унаслідок складного відтворювального схрещування на заводі був виведений кінь в типі англо-араба, який надалі був названий стрілецьким конем.

    Після цього губернатор побував на ДП "Зоринівський елеватор", де ознайомився з виробництвом та складськими приміщеннями підприємства.

    Цього ж дня Геннадій Москаль ознайомився з роботою міждержавного пункту пропуску "Мілове". Міждержавний пункт пропуску „Мілове” за видом сполучення – автомобільний; за характером транспортних перевезень – вантажно-пасажирський; за режимом функціонування – постійний; за часом роботи – цілодобовий, підпорядковується Старобільській митниці. Створений у 1993 році. Схема розташування тимчасова. Загальна площа 700 кв. м. Крім прикордонного та митного контролю ведеться фітосанітарний контроль та санітарно-ветеринарний контроль.

    Також Геннадій Москаль побував в обласному комунальному закладі "Козачий кінний театр". Цей заклад було засновано в 2003 році. Фінансування здійснюється із обласного бюджету. За штатом у театрі 34 працівники. Серед них 11 артистів-каскадерів. У театрі 17 коней усіх порід: орловські, українські, чистокровні англійські, ваговози. Козачий кінний театр успішно виступає на багатьох обласних святах, гастролює по Україні, запрошується для виступу за кордоном. Артисти театру демонструють парад, танець, джигітовку, вправи з кнутами та шаблями. На базі театру відкрита кінноспортивна школа.

    Укринформ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.