• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • «Наша Україна» розпочне проведення круглих столів у регіонах
    Опубликовано: 2005-10-10 12:33:00
    Найближчим часом "Народний Союз Наша Україна" розпочне проведення круглих столів у регіонах, на яких обговорюватиметься ініціатива Президії Ради партії щодо розробки Антикорупційної програми "Ні – корупції!". Про це повідомив перший заступник голови Центрального виконкому та член Ради "Нашої України" Ігор Жданов.
     
    "Мета цих заходів – залучати до обговорення цієї гострої соціальної хвороби представників місцевих політичних, творчих, інтелектуальних, підприємницьких еліт, широке коло громадськості для того, щоб вони могли висловити своє розуміння корупції, вказали на недоліки в діяльності органів державної влади і спільно з нами виробили пропозиції та механізми подолання корупції, які партія пропонуватиме втілювати у законодавчій ініціативі – через фракцію у Верховній Раді України та в адміністративно-управлінській – через своїх представників у Кабміні", – сказав Ігор Жданов.
     
    Також він зазначив, що "найбільш злободенні питання, які стосуються подолання корупції на місцях, "Народний Союз Наша Україна" буде вирішувати, покладаючись не тільки на власні сили, а й через публічні зверення до Президента України Віктора Ющенка.
     
    Прес-служба партії НСНУ


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.