• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Народна Партія: «Працюємо задля добробуту кожної людини»
    Опубликовано: 2005-10-10 12:52:00
    7 жовтня обласний шпиталь інвалідів та учасників Великої вітчизняної війні відвідав голова Дніпропетровської обласної організації Народної Партії, депутат облради Микола Іванович Деркач. Пацієнтами і проблемами оздоровчого закладу Микола Іванович опікується вже давно.
     
    Завдяки його клопотанню, увазі до наших ветеранів у 1997 році запрацювало фізіотерапевтичне відділення, також було завезено сучасне обладнання, а у 2000 році завершилася повна реконструкція шпиталю з добудовою ще одного поверху. Наразі тут створені усі необхідні умови для ветеранів - затишні палати та кабінети лікувальної медицини. З пацієнтами працюють 30 найкращих спеціалістів.
     
    Олександра Морозова – учасників війни, вже давно перебуває на лікуванні у шпиталі. І за увесь цей час жінка не розчарувалася у професіоналізмі медичного персоналу. Від усіх ветеранів, жінка щиро подякувала за візит Голові Дніпропетровської обласної організації Народної партії Миколі Деркачу, побажавши усім присутнім здоров’я, терпіння та довгих років життя.
     
    Щирість висловів і повага один до одного спостерігалися протягом усього спілкування. Проте, учасники бойових дій, спостерігаючи увагу до себе Голови Дніпропетровської обласної організації Народної Партії, головного лікаря Сергія Дудника та медичного персоналу, вже давно впевнилися, що Народна Партія дійсно піклується людьми.
     
    Звертаючись до учасників бойових дій, ветеранів Великої Вітчизняної війни Микола Іванович з турботою зауважив, що Дніпропетровська обласна організація Народної Партії і надалі буде підтримувати соціально незахищених громадян, зокрема, спостерігати за проблемами цих людей для того, щоб потім включити їх у програму Народної Партії. Також відзначив, що саме завдяки їм, наразі мешканці України, можуть милуватися блакитним небом над головою, народжувати дітей та спокійно жити в країні. Від Народної Партії, лідером якої є Володимир Литвин, із побажанням доброго здоров’я та довголіття, Микола Деркач вручив шпиталю подарунки – лікувальні препарати, кольоровий телевізор і холодильник.
     
    Олена Осипова, прес – служба Дніпропетровської обласної організації Народної Партії


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.