• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • "Братство": „Вибори не для нас"
    Опубликовано: 2005-10-10 14:22:00
    Скоро вибори і нам знову обіцятимуть золоті гори. Бюрократи, буржуї і партократи лізтимуть зі шкіри, випробовуючи на нас недолугі “піари” і будь-що намагаючись отримати омріяні поколіннями “бізнесменів від влади” портфелики.
     
    Ми ходили на вибори, вдягаючись як на свято, і кожен, без перебільшення, питав себе через місяць-два – “Для чого то було мені?”. Що змінилося, починаючи з часів попередніх царів, що дали нам їхні сатрапи, і на-біса ми мерзли на славної пам’яті Майдані? Кожен, хто бодай раз на тиждень вмикає загальнодоступний зомбатор і дивиться остогидлі новини, вкотре переконується у тому, що доброї влади не буває! Як не буває чесних керівників, прозорої роботи місцевих органів, “міліції з народом” і щедрих працедавців. Ці, та низка подібних думок раз по раз відвідують наші голови, і все ж, незважаючи на те, що народ знає правду про своїх бояр ми щоразу, як вівці на заклання ідемо і влаштовуємо на нові, ліпше оплачувані роботи спромігшися обдурити нас на ниві кращих, людських почуттів. Не останнє з них – довіра до отримавших мандат на право зловживати своїми повноваженнями, чия пам’ять коротка, як у склеротичної бабусі. Подумайте про це, перед тим як провести час на потрібних лише їм, виборах.
     
    Ви, до кого ми звертаємося, наші земляки, співробітники і односельці. Згадайте наших депутатів і їхній показний “патріотизм”. Де вони, а де наші дороги, ліси, робочі місця і пенсії? Вони живуть в інших вимірах, їздять на інших машинах, ходять в інші (часто власні) магазини і згадують про нас, коли приходить судний (для них) час. Тоді вони просять – по телевізору і особисто, з облич листівок і шикарних плакатів – прийдіть і проголосуйте! Це ваший громадянський обов’язок і право, котрі як гиря на шиї тягнуть до повторення однієї і тієї ж ситуації: вони агітують – ми голосуємо, ми обираємо – їх обирають, ми - працюємо, вони – паразитують на нашій довірі, праці, на своїх повноваженнях і власному зрослому соціальному статусі. Коли ви востаннє спілкувалися зі своїм обранцем, бачили живий виступ, не кажучи вже про особистий прийом? На це у нього немає часу, він “рятує державу”. Від нас.
     
    Ми витратимо 750 міліонів на вибори нових панів і господ? Не з їхніх, із наших кишень – податків і видатків, з урізаних соціальних дотацій та екологічних програм. Схаменіться! В країні з бюджетом у 15 млрд. кидати у ненаситню пащеку невиліковані хвороби наших пенсіонерів?
     
    Наший вибір – наша історія, славне минуле, і претензії на його повернення в майбутньому. За це й голосуйте. Мертві не обманюють.
     
    „ПОРА”


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.