• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Янукович прибув до Запоріжжя
    Опубликовано: 2005-10-10 16:48:00
    Лідер Партії регіонів Віктор Янукович, відвідавши храм Володимирської ікони Божої матері у селі Новосилівки Бердянського району, звідки почалася його сьогоднішня робоча поїздка до Запорізької області, разом з народними депутатами, членами Політради Партії регіонів Людмилою Кириченко, Олександром Пеклушенком, Ігорем Шкірею, Володимиром Бронніковим та народним артистом України Яном Табачником, прибув до Бердянська.
     
    Понад п’ять тисяч мешканців міста вітали Віктора Януковича на головній площі Бердянська. Всі вони вийшли з біло-блакитною символікою. Після короткого мітингу Віктор Янукович взяв участь у засіданні партійного активу області, на якому, зокрема, привітав нових членів Партії регіонів. Загалом в роботі засідання взяло участь близько півтисячі активістів міської організації.
     
    Трохи пізніше подібна нарада відбулася в Запорізькому об’єднанні “Укрграфіт”. Її учасники розглянули низку питань щодо підготовки і проведення наступних парламентських виборів, а також Віктор Янукович відповів на запитання однопапртійців.
     
    Після засідання партійного активу планується зустріч Віктора Федоровича з ветеранами Великої Вітчизняної війни. 14 жовтня – річниця з дня визволення області від фашистських загарбників, тож лідер Партії регіонів напередодні знаменної події разом з учасниками бойових дій, ветеранами війни на Алеї Слави покладе квіти до пам’ятника воїнам визволителям.
     
    Після цього відбудеться прес-конференція.
     
    Завершиться програма Віктора Януковича до Запорізької області відвідинами будівництва мосту через Дніпро. Уряд Януковича запланував побудувати цю важливу магістраль, яка повинна була з’єднати лівий і правий береги міста і вирішити транспортні проблеми обласного центру. На жаль, при новій владі справа не зрушила з місця так як планувалося. Зустріч біля “Пам’ятного знаку” будівництва моста у Запоріжжі, який повинен не лише вирішити життєві проблеми мешканців регіону, але й духовно вплинути на їхню свідомість – символічна. Саме у вересні, завдяки наполегливим клопотанням регіоналів, було закінчено мостовий перехід.
     
    Ввечері на місцевій телерадіостудії Алекс” лідер Партії регіонів візьме участь в програмі “Точка зору”.
     
    Прес-служба Партії регіонів


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.