• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Харківщина:”Народна Партія” - ми там, де потрібно!
    Опубликовано: 2005-10-10 16:54:00
    Дзержинська районна організація Народної Партії провела ряд акцій, спрямованих на надання допомоги тим, кому вона найбільш потрібна. Так, активісти партії побували в Харківському відділенні Українського товариства глухих. Люди, що страждають важкою хворобою, одержали від Народної Партії продуктові набори, а у відповідь запросили партійців на концерт, підготовлений творчими силами товариства. Керівник Дзержинської районної організації Народної Партії Денис Васильєв відразу прийняв рішення допомогти з організацією поїздок талановитих виконавців на конкурси в інші міста України.
     
    А Центральній міській бібліотеці їм В.Г. Бєлінського було подаровано більш 200 книг, у числі яких навчальна, спеціальна, науково-популярна, художня література, зокрема, твори сучасних українських авторів, необхідність наявності яких у книжкових фондах була особливо відзначена керівництвом бібліотеки. Цікаво, що разова допомога від Народної Партії в десятки разів перевищила річний обсяг державного постачання. За словами Дениса Васильєва, «у самий найближчий час ми візьмемо участь у ремонті бібліотеці, тому що умови, у яких зберігаються книги далекі від ідеальних».
     
    Алла Аніщенко, заступник голови Харківської міської організації Народної Партії


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.