• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Сьогодні вночі відбувся напад на офіс Народної Партії в Міжгір’ї
    Опубликовано: 2005-10-10 17:44:00
    Сьогодні вночі, після проведення конференції, розгромили офіс Нарордної партії в Міжгір’ї: було знищено інвентар, плакати, друковану продукцію. З цього приводу Голова Закарпатської обласної партійної організації Народної партії Сергій Ратушняк звернувся до Голови Верховної Ради України. Подаємо текст звернення.
     
    9 жовтня 2005 р. в смт. Міжгір’я Закарпатської області відбулася конференція районної партійної організації Народної Партії з моєю участю, як Голови Закарпатської обласної партійної організації.
     
    У ніч після конференції було здійснено зухвалий напад на офіс районного осередку Народної Партії. Якв результаті - знищено державний прапор України, прапор Народної Партії. Голова Міжгірської парторганізації Народної Партії звернувся до районних відділів МВС та СБУ.
     
    10 жовтня 2005 року о 12 год. 20 хв. я мав розмову з керівництвом обласних управлінь МВС і СБУ. На питання: "Чи порушена кримінальна справа?" - отримав відповідь, що обставини з’ясовуються.
     
    Маю всі підстави вважати це початком передвиборчого терору з боку керівництва Закарпатської ОДА і НСНУ, які в області узурповані комерційною фірмою "Барва", керівник і засновник якої нині в уряді вже очолює МНС, а весь криміналітет попередньої влади Різака, Чалого, Чубірки і компанії, перейшов в області під дах Балоги, НСНУ.
     
    Очевидно, що метою таких дій є залякування і терор тих, хто відмовляється "лягати" під обласну партійну організацію напівкримінальної структури "Барва" - офіційно НСНУ ( Народний Союз "Наша Україна").
     
    Прошу терміново, на рівні держави, втрутитись у ситуацію, оскільки завтра це може призвести до людських жертв.
     
    Прагнення В. Балоги до повної узурпації влади в регіоні є параноїдальним. Вже сьогодні він особисто, разом з головою Закарпатської ОДА і нелегітимним Мукачівським міським головою обробляють, задобрюють і залякують депутатів всіх рівнів, підприємців, представників партійних та громадських організацій тощо.
     
    Зупиніть новий виток есклакації в суспільстві відверто бандитсько-адміністративних парттехнологій.
     
    Голова Закарпатської обласної партійної організації Народної Партії, народний депутат України С.М. Ратушняк.
     
    Ужгород.net.ua


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.