• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • „Вперед, Україно!” має намір вступити в блок Литвина
    Опубликовано: 2005-10-10 17:47:00
    Партія "Вперед, Україно!" має намір вступити в Народний блок Володимира Литвина. Про це повідомив лідер парламентської фракції партії Ігор Шаров.
     
    "Парламент вперше буде формуватися на 5 років, і зважаючи на те, що вибори будуть надзвичайно серйозними, виборчі кампанії будуть надзвичайно складними, я прогнозую, що ці вибори будуть виборами особистостей", - сказав Шаров у ході онлайн-конференції на сайті "Фраза". За його словами, саме тому і буде сформований блок Литвина, передає  ICTV..
    Шаров також повідомив, що сьогодні проходять переговори про створення блоку між 4 політичними партіями. "Дві з них я можу назвати - це Народна партія та "Вперед, Україно!", - сказав він.
     
    Нагадаємо, у середині вересня політвиконком Народної партії ухвалив рішення про створення Народного блоку Володимира Литвина. У серпні Народна партія і Народно-демократична партія домовилися про співробітництво у Верховній Раді.
     
    ІА „Гаряча Лінія”


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.