• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Сфера державних закупівель стає прозорішою
    Опубликовано: 2006-04-19 09:54:00

    На вимогу Антимонопольного комітету України ТОВ «Європейське консалтингове агенство» офіційно зобов’язалося припинити нав’язування замовникам додаткових вимог та врегулювати тарифи на свої послуги.

    Зокрема, власник інформаційної системи «Портал «Державні закупівлі України» залучить незалежних експертів для розрахунку економічно обґрунтованої вартості оприлюднення в мережі Інтернет інформації про державні закупівлі. Це питання має вирішитися протягом двох місяців.

    Також агентство змінить умови договорів, аби унеможливити нав’язування замовникам додаткових, як то консалтингових послуг.

    Для будинків інвалідів, інтернатів, шкіл для сиріт та позбавлених батьківського піклування дітей, буде введено соціальний пакет. У свою чергу, це дозволить пільговим категоріям замовників розміщувати інформацію в системі агентства безкоштовно.

    У цьому зв’язку Голова Антимонопольного комітету України Олексій Костусєв наголосив: «З тим, щоб забезпечити прозорість державних закупівель, ми не відступимо ні на крок. Це однозначна й принципова позиція, націлена на збереження державних коштів. І тому, використовуючи передбачені Законом повноваження, ми жорстко проконтролюємо остаточне виконання агентством наших рекомендацій та своїх зобов’язань».

    Інф. Антимонопольний комітет України




    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.