• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • БЮТ — за перевибори мера Києва
    Опубликовано: 2006-04-18 10:25:00

    Ми не можемо дозволити, щоб у Києві панували хаос і анархія, коли від настрою однієї людини залежатиме доля столиці України. До сьогоднішнього дня команда БЮТ, яка на виборах до Київради набрала більшість голосів, не чула від Леоніда Черновецького жодного слова щодо його стратегії діяльності та плану дій розвитку Києва. Крім заяв про те, що «тепер Бог з усіма киянами», порад подзвонити своїм батькам та про чесність і порядність «своїх» людей, перевірених на детекторі брехні самим Черновецьким, ніяких важливих кроків для жителів столиці України чути не було. ...

     Тому Блок Тимошенко, блок Кличка та «Громадянський актив Києва» створили коаліцію «Справедливий Київ», яка готова взяти на себе відповідальність за утримання ситуації в Києві, недопущення хаосу та консервування корупційної моделі управління столицею.

    Наша команда ніколи не погодиться на формування більшості з Партією регіонів, яка набрала трохи більше 5% голосів до міськради і яка вже сьогодні розставляє представників донецького бізнесу на ключові посади в місті Києві. Ми цього в жодному разі не зробимо. Адже однією з наших передвиборчих обіцянок було не допустити до керівництва столицею представників бізнесу попереднього режиму. Крім цього, ми категорично проти, щоб Києвом керували діти бізнесменів Партії регіонів, «Нашої України» та Блоку Черновецького.

    Окрім того, коаліція «Справедливий Київ» визнає, що вибори київського міського голови відбулися з використанням технологій маніпулювання свідомістю киян. Скарги учасників виборчого процесу стосовно порушень під час виборів в судовій системі розглядалися поспішно i без належного дослідження фактів. Виборча комісія поспішно провела так звану першу ceciю новообраної Ради, не запросивши на засідання більшість депутатів. Через це ми будемо домагатися проведення в столиці повторних виборів київського міського голови. До речі, за весь період новітньої історії столиці кияни вперше отримали мера, який на виборах набрав трохи більше 30% голосів. Це вже — проблема суспільної легітимності нового мера Києва. І тому ми вважаємо, що повторні вибори зможуть вирішити і цю проблему також.  

    Автор: Микола ТОМЕНКО (заступник керівника Блоку Юлії Тимошенко)

    Газета «ДЕЛО»

     



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.