• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Україна розрахувалася за газ, спожитий у січні та лютому 2006 р., заявляє Президент
    Опубликовано: 2006-04-18 09:08:00

    Україна розрахувалася перед Росією за газ, спожитий у січні та лютому цього року, і нині тривають переговори про розрахунки за березень. Про це сьогодні заявив журналістам Президент Віктор Ющенко, відповідаючи на запитання про своєчасність оплати українською стороною природного газу, що постачається з Росії.

    «За січень і лютий проведені розрахунки, мова йде про березень. Зараз ідуть переговори двох сторін по сумах, графіку, процедурах», – сказав Глава держави. Як зазначив В. Ющенко, такі розрахунки проводяться через певний період після визначення об’ємів спожитого палива.

    Президент повідомив, що зустрічався з цього приводу з керівництвом НАК «Нафтогаз» і заслухав інформацію про варіанти розрахунків, над якими працює компанія.

    Говорячи про підписання щорічного міжурядового українсько-російського протоколу щодо поставок газу, Президент зазначив, що документ буде підписано після формування нового українського уряду. «Будемо чекати формування нового уряду і початку відповідного переговорного процесу щодо об’ємів і умов поставок газу в Україну», – сказав Президент.

    Інф. Прес-служба Президента України Віктора Ющенка

     



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.