• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • НАК “Нафтогаз України” надала допомогу Підгірцівській школі-інтернату у Львівській області
    Опубликовано: 2006-03-24 14:27:00

    Національна акціонерна компанія “Нафтогаз України” надала доброчинну допомогу Підгірцівській загальноосвітній середній спеціалізованій школі-інтернату для дітей зі зниженим зором (с. Підгірці Стрийського р-ну Львівської області). Загальна сума допомоги склала 96 тис. грн.

    У рамках наданої Компанією суми для потреб школи-інтернату було замовлено набір меблів з 50 ліжок, 20 шаф для одягу, 10 книжкових шаф, 20 обідніх столів, 100 табуретів, 70 учнівських столів та 140 стільців до них. Замовником меблів є газопромислове управління “Львівгазвидобування” ДК “Укргазвидобування”, підрядником – Фабрика меблів “ВЕЕМ” (м. Львів). Урочиста передача меблів відбулася 24 березня у с. Підгірці Львівської області.

    Довідка: Підгірцівська загальноосвітня середня спеціалізована школа-інтернат для дітей зі зниженим зором була створена у 1947 р. як інтернат для сліпих дітей та була перепрофільована у школу-інтернат для дітей зі зниженим зором у 1957 р. Нині у школі навчається 218 дітей віком від 6,5 до 20 років. 95% учнів інтернату – діти з незаможних родин та діти-сироти.

    Прес-центр НАК “Нафтогаз України"









    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.