• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Як купити виставлену на аукціон деревину
    Опубликовано: 2021-12-25 23:52:49

    Зараз багато підприємців та приватних клієнтів віддає перевагу саме електронним торгам, бо ця система передбачає чесність і прозорість закупівель. Робота із системою електронних торгів дуже проста й не вимагає від користувачів особливих витрат часу. Докладно розібратися, як купити виставлену на аукціон деревину, нескладно, і ця стаття дозволить ґрунтовно розібратися у всіх тонкощах процедури електронних торгів. Якщо ви хочете ознайомитися з основними положеннями торгів товарами цієї категорії, прочитайте про це тут https://www.uub.com.ua/prozorro/perspektivni-rinki/zemelni-dilyanki/ .

    Як проходить реєстрація покупця

    Реєстрація – перший крок до участі в електронних торгах. Кожен учасник торгів, який бажає купити в системі деревину або інші будівельні чи оздоблювальні матеріали, а також інші товари, які представлені продавцями, зобов'язаний пройти повну процедуру реєстрації. Зареєструватися можна лише на спеціальних майданчиках, які офіційно підтверджені та мають статус акредитованих, наприклад, Українська універсальна біржа та інші.

    Під час реєстрації користувач повинен вказати всю необхідну інформацію, заповнивши форму на сайті. Також важливо пройти перевірку системи, що підтвердить благонадійність покупця. У ході перевірки система аналізує дані клієнта, що дозволяє відсіяти покупців, які є неблагонадійними – наприклад, ті, хто підозрюється або був підозрюваним чи причетним раніше до шахрайських операцій с фінансами або корупційних схем.

    Як вибрати деревину та взяти участь у торгах

    Як і в будь-якому іншому магазині, на платформі електронних торгів потрібно ретельно вибирати товар за особливими характеристиками. Деревину вибирають за такими ознаками:

    • порода деревини – взагалі вид дерева, з якого взято деревину (дуб, горіх, сосна, ясен тощо);
    • вид продукції – необроблена деревина або розпиляна належним чином – дошки, брус, фанера тощо;
    • клас деревини – рівень якості, за яким вибирають матеріал для певних цілей (наприклад, для будівництва купують якісну деревину класу А чи В, а для господарських потреб, зведення тимчасових загороджень, господарських будівель, виготовлення ящиків та піддонів цілком підійде деревина низької якості D);
    • ціна – однакові пропозиції різних продавців можуть відрізнятися вартістю.

    Таким чином вдається підібрати якісний товар належного сорту на максимально вигідних умовах. Для покупки деревини на електронних торгах необхідно взяти участь в аукціоні обраного продавця. Перед цим слід досконально вивчити пропозицію, щоб потім не виникало непорозумінь, претензій та інших проблем у ділових відносинах із продавцем. Щоб придбати певний лот, потрібно робити ставки та стежити за перебігом торгів. Такий важливий момент, як крок ставки, вказується продавцем під час виставлення лота. Ставки можна робити не раз,а стільки, скільки покупець вважає за належне в боротьбі за конкретний товар.

    Після закінчення аукціону перемагає той, чия ставка на цей момент виявилася найвищою. Переможець оголошується та відкривається учасникам торгів, до закінчення аукціону ніхто з учасників не бачить один одного та не може взаємодіяти між собою. Це зроблено для створення серйозної перешкоди для реалізації корупційних схем на платформі.



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.