• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Премікси та БМВД для свиней від європейського виробника. Де купити в Україні?
    Опубликовано: 2020-03-03 16:46:10

    Кормові добавки для свиней – це доповнення до звичайного раціону і можливiсть регулювання у ньому вмісту поживних речовин. Це допомагає покращити продуктивність тварин, а також зберегти поголів’я.

    Премікси для відгодівлі свиней включають в себе корисні лікарські препарати, стимулятори, що впливають на засвоюваність корму, багаті протеїном та білками рослинні і тваринні компоненти – подрібнені бобові, зернові, макуху, м'ясо-кісткове, рибне і трав’яне борошно, амінокислоти, ферментні препарати, вітаміни, мінеральні речовини, мікродобавки та інші біологічно активні речовини. Це допомагає травній ситемі тварини, зміцнює імунітет. Якщо ви хочете обрати кращий комбікорм для свиней, то він неодмінно повинен містити у собі клітковину, яка перебуває в складі трав’яного борошна та зернових. Вона перешкоджає багатьом захворюванням, поліпшує перетравлення їжі і насичує організм необхідними вітамінами для нормального росту тварин.

    Як обрати премікси та БМВД для свиней?

    БМВД та премікси мають різний склад та цільове призначення. Якщо потрiбен премікс для росту поросят, то слiд купувати сумiш, направлену на стимулювання розвитку організму та покращення імунітету. До складу повиннi входити кориснi речовини: мінерали, антибіотики, гормональні речовини, вітаміни, ферменти та інші компоненти, що активують процес росту поголів’я. Якщо потрiбно годувати свиноматок, то премiкс для свиноматок пiдiйде iдеально, адже розрахований на насичення організму свині поживними речовинами та укріплення здоров’я приплоду. До складу сумiшi повиннi входити речовини, що необхідні для нормального росту і розвитку поросят – комплекс вiтамiнiв, кальцiй тощо. Премікс для відкорму свиней має інший склад – він направлений на нарощування м’ясної маси за короткий період часу.

    БМВД й премікси від європейського виробника

    Найвідоміші європейські постачальники якісних кормів та преміксів приділяють велику увагу тому, щоб харчування сільськогосподарських тварин повністю відповідало усім їх потребам. Сьогодні користуються довірою добавки, котрі продукує польська фірма «Екоплон». Вони мають багаторічний досвід у виробництві преміксів. Придбати їхню продукцію можна в офіційного представникаи «Екоплону» в Україні - «Вербена Агро». У цьому інтернет-магазині діОсобливою популярністю користуються добавки для свиней, що виробляє Польща, зокрема премікс для свиней Екоплон. Ця фірма уже зарекомендувала себе як надійний виробник преміксів для свиней.Придбання кормових добавокЯкщо ви хочете купити кормові добавки для свиней, то звертайтесь у «Вербена Агро». Тут ви можете придбати усі необхідні кормові добавки для поросят, премікси для свиней оптом і в роздріб.



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.