• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Українська кондитерка скоро продаватиметься у Канаді
    Опубликовано: 2017-07-17 22:02:59

    Українські кондитерські вироби у найближчому майбутньому будуть продаватися у Канаді.Про це в інтерв’ю «Главкому» розповів Надзвичайний і Повноважний Посол України у Канаді Андрій Шевченко.

    За його словами, після нещодавньої ратифікації Канадою і Україною угоди про вільну торгівлю українські підприємці вже зверталися до посольства. Дипломат висловив припущення, що надалі кількість підприємців, що звертатимуться за консультаціями, буде зростати.

    Натомість, зауважив Шевченко, посольство радить канадським інвесторам звертати увагу на українське сільське господарство.

    «В Україні чудова земля, ми вже покращуємо сільськогосподарські технології, що дозволяє нам збирати кращі врожаї. Якщо ми піднімемо ще вище переробку сільськогосподарської продукції, це розкриє величезні можливості. Але нам важливо дивитися на себе не просто як на постачальника якісної сировини, а й як на хорошого виробника якісної продукції. Наша мета полягає в тому, щоб український товар, виготовлений і запакований в Україні, був на полицях канадських супермаркетів. Це означатиме що ми отримаємо найбільшу додану вартість і найкраще будемо використовувати ті можливості, що маємо. Сподіваюся, що угода про вільну торгівлю допоможе ці можливості використовувати ще краще. Також канадський уряд профінансував спеціальне дослідження ринків України і Канади, щоб виявити, де є найбільше можливостей для співпраці. Цей проект називається CUTIS (канадсько-український проект з підтримки торгівлі та інвестицій). Він покликаний вибудувати зв'язки між українським та канадським бізнесом», - розповів дипломат.

    На уточнююче питання, чи скоро Roshen заполонить полиці канадських супермаркетів, Шевченко відповів, що сподівається і на інших товаровиробників.

    «Можливості української кондитерської промисловості Roshen  не вичерпуються. Серед інших потенційних продуктів, на які Канада звертає увагу, є фрукти, овочі, горіхи. Словом, дуже багато різних позицій розглядаються. І, насправді, можливості колосальні», - підкреслив посол.

    agronews.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.