• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • В Україні відкрили новий завод упаковки дитячого харчування
    Опубликовано: 2017-07-14 22:02:15

    Компанія Гуалапак Україна відкрила завод упаковки продуктів дитячого харчування у Сумській області.

    Про це повідомила прес-служба президента України Петра Порошенка.

    Як наголошується, в будівництво нового підприємства і придбання обладнання інвестовано понад € 16,8 млн приватних інвестицій.

    "Сьогодні у нас велике і урочиста подія - відкриття нового сучасного надзвичайно важливого виробництва в Сумах. Виробництво, яке потужний італійський інвестор прийняв рішення будувати у нас в Україні", - сказав Порошенко під час відкриття підприємства.

    Під час виступу на відкритті підприємства компанії Гуалапак Україна він зазначив, що разом з інвестором була запущена нова лінія і вироблена перша продукція.

    Гуалапак Україна заснована у 2014 році італійською компанією Guala Pack SPA і загальним українсько-польським підприємством ПрАТ Технологія.

    Компанія є частиною групи компаній GualaPackGroup, яка налічує 11 заводів по всьому світу, що спеціалізуються на виготовленні упаковки для дитячого харчування, обладнання для упаковки дитячого харчування і пакувальних матеріалів, фармацевтичної, косметичної, харчової промисловості.

    Раніше Порошенко заявляв, що за три роки проведення антитерористичної операції в Україні відкрилося 60 нових заводів.

    biz.nv.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.