• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Укргазвидобування на своєму заводі вперше переробить азербайджанську нафту
    Опубликовано: 2017-07-13 12:02:21

    Шебелинський газопереробний завод, який входить до складу Укргазвидобування, вперше переробить азербайджанську нафту.

    Державна газовидобувна компанія Укргазвидобування купила всі що виставлялися компанією Укртранснафта 5 тис. т нафти сорту Azeri Light на електронних торгах на майданчику Української енергетичної біржі (УЕБ), повідомив перший заступник гендиректора Укртранснафти Андрій Пасишник.

    Нагадаємо, що Укргазвидобування має намір збільшувати завантаження своїх переробних потужностей у 2017 р за рахунок власних закупівель сировини. Зараз УГД імпортує нафту з Казахстану, а також приймає на переробку сировину Полтавської газонафтової компанії.

    Акції Укргазвидобування належать НАК Нафтогаз України. Основні напрямки діяльності - видобуток природного газу, газоконденсату і нафти.

    Компанія є найбільшим видобувачем природного газу в Україні, забезпечуючи понад 70% усього видобутку. До її складу входить Шебелинський газопереробний завод і мережу з 18 АЗС в Харківській обл.

    biz.nv.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.