• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • На Черкащині побудують ще одну ЛЕП
    Опубликовано: 2017-07-11 11:10:19

    В області погодили остаточний варіант проходження траси повітряних ліній електропередач 330 кВт «Побузьке – Тальне – Поляна». Після чого візьмуться за виготовлення проектної документації для подальшого будівництва.
    Про зведення електричної підстанції 330 кВт «Тальне» та спорудження повітряних ліній електропередач «Побузьке – Тальне – Поляна» заговорили ще торік в грудні. Тоді ж керівництво Смілянщини, Городищини, Кам’янщини, Шполянщини, Звенигородщини, Черкащини, Катеринопільщини та Тальнівщини мало подбати про виділення земельних ділянок під ЛЕП. Відбирали оптимальні варіанти проходження траси цими районами в січні-лютому цьогоріч. Про це повідомили в прес-службі Черкаської ОДА.

    В остаточному варіанті, який поєднав позиції трьох запропонованих, врахували усі зауваження та побажання органів місцевої влади, органів місцевого самоврядування, представників інших підприємств та установ. Його опрацьовано Науково-проектним центром розвитку Об’єднаної енергетичної системи України та НЕК «Укренерго».

    Планується, що зведення електричної підстанції 330 кВт «Тальне» та спорудження повітряних ЛЕП «Побузьке – Тальне – Поляна» фінансуватимуть Європейський банк реконструкції та розвитку і Світовий банк. Кошти обласного, районного чи міського бюджетів не використовуватимуться.

    ridnyi.com.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.