На Черкащині побудують ще одну ЛЕП

11 июл, 11:10

В області погодили остаточний варіант проходження траси повітряних ліній електропередач 330 кВт «Побузьке – Тальне – Поляна». Після чого візьмуться за виготовлення проектної документації для подальшого будівництва.
Про зведення електричної підстанції 330 кВт «Тальне» та спорудження повітряних ліній електропередач «Побузьке – Тальне – Поляна» заговорили ще торік в грудні. Тоді ж керівництво Смілянщини, Городищини, Кам’янщини, Шполянщини, Звенигородщини, Черкащини, Катеринопільщини та Тальнівщини мало подбати про виділення земельних ділянок під ЛЕП. Відбирали оптимальні варіанти проходження траси цими районами в січні-лютому цьогоріч. Про це повідомили в прес-службі Черкаської ОДА.

В остаточному варіанті, який поєднав позиції трьох запропонованих, врахували усі зауваження та побажання органів місцевої влади, органів місцевого самоврядування, представників інших підприємств та установ. Його опрацьовано Науково-проектним центром розвитку Об’єднаної енергетичної системи України та НЕК «Укренерго».

Планується, що зведення електричної підстанції 330 кВт «Тальне» та спорудження повітряних ЛЕП «Побузьке – Тальне – Поляна» фінансуватимуть Європейський банк реконструкції та розвитку і Світовий банк. Кошти обласного, районного чи міського бюджетів не використовуватимуться.

ridnyi.com.ua


Адрес новости: http://elcomart.com/show/469311.html
* * *




Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua