• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Гайворонський тепловозоремонтний завод знову буде виставлений на продаж - ФДМУ
    Опубликовано: 2017-07-07 18:17:56

    Гайворонський тепловозоремонтний завод знову буде виставлено на продаж у липні 2017 року, оскільки покупець заводу (продаж відбувся у червні 2017 року) не встиг вчасно внести кошти.
    Про це повідомила начальник комунікаційного управління Фонду держмайна України Ніна Яворська.

    “Покупці не встигли вчасно проплатити пакет з якихось технічних причин. І ми (Фонд держмайна - ред.) дуже швидко прийняти рішення про повторний продаж. Ми змушені були скасувати угоду”, - сказала Яворська.

    При цьому представник ФДМУ висловила сумнів, що покупець мав намір зірвати продаж об'єкту.

    “Я не думаю, що це було зроблено з метою зірвати конкурс. Скоріше за все, вони просто не вклалися в очікувану суму”, - зазначила вона.

    За словами Яворської, покупцем була фінансова компанія-посередник, яка придбала об’єкт з метою його подальшого перепродажу.

    “Вони (покупці – ред.) мали проплатити спочатку на біржу протягом 5 днів з моменту укладення біржового контракту. Вони не вклалися в ці 5 днів, а 23 червня був останній день та, на жаль, вони не заплатили. В бюджет перейшло 5% від суми як застава (750 тис. грн – ред.), яку вони надали для участі в аукціоні”, - уточнила представник фонду.

    Повторний аукціон з підвищенням ціни буде проведено на Фондовій біржі ПФТС 28 липня 2017 року. Переможцем аукціону буде визнаний покупець, який запропонує найвищу ціну. До продажу пропонується 100% статутного капіталу товариства. Стартова ціна – 15,144 млн грн.

    Як повідомлялося, 16 червня 2017 року на ПАТ «Фондова біржа ПФТС» відбувся аукціон Фонду державного майна України в рамках якого було продано пакет акцій Публічного акціонерного товариства «Гайворонський тепловозоремонтний завод». Зокрема, було реалізовано 9 898 600 шт. акцій, що становить 100% підприємства, за 15 144 858 грн.

    ukrinform.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.