• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Судова перемога
    Опубликовано: 2006-02-24 10:07:00

    Міністр юстиції України Сергій Головатий, радник Президента України Микола Полудьоний та інші представники Президента України у справі „С.Піскун проти Президента України" виграли справу в апеляційній інстанції.

    23 лютого 2006 року ухвалою Апеляційного суду міста Києва скасовано постанову Шевченківського районного суду міста Києва від 18 лютого 2005 року, якою Указ Президента України „Про звільнення С.Піскуна з посади Генерального прокурора України" було визнано протиправним та було постановлено поновити Святослава Піскуна на посаді Генерального прокурора України.

    З приводу сьогоднішнього рішення Міністр юстиції Сергій Головатий заявив журналістам після судового засідання: „Ми виграли важливу битву, але результат досягнуто лише на 90 відсотків. Ми задоволені тим, що судді Апеляційного суду міста Києва на високому професійному рівні вели цю справу та сприйняли нашу аргументацію стосовно ключової проблеми спору, поклавши в основу своєї ухвали саме те, що Шевченківський районний суд міста Києва не вирішив головного питання: чи спір між Святославом Піскуном та Президентом України носить приватно-правовий характер (що випливає із трудового права), чи – публічно-правовий характер (що випливає із конституційного права)? Саме на підставі цього Апеляційний суд міста Києва і скасував рішення Шевченківського районного суду міста Києва.

    Хоча й передбачено можливість направлення справи на новий розгляд суду першої інстанції, ми все-таки сподівалися, що Апеляційний суд міста Києва сам вирішить цю дилему. Але попри те, що він цього не зробив, скасування ним постанови суду першої інстанції ми розцінюємо як перемогу над Святославом Піскуном у даній справі".

    Інф. Прес-служба Міністерства юстиції України

     



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.