• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • З метою здешевлення продукції Україна нарощує імпорт пальмової олії
    Опубликовано: 2017-06-19 15:05:19

    Україна везе ще більше пальмової олії. За даними Державної фіскальної служби з січня по травень поточного року було імпортовано 73,5 тис. тонн цього продукту, передає УНН з посиланням на ДФС.

    Пальмова олія складає 90% з усієї кількості олій, які імпортуютья в Україну. Нарощування імпорту відбувається вже другий рік поспіль – на думку фахівців, так виробники хочуть здешевити свої товари. Пальмова олія активно використовується у виробництві цукерок, солодощів, маргаринів, майонезі. Також пальмовою олією останнім часом активно замінюють какао-масло та молочні жири при виробництві молочних продуктів.

    Нагадаємо, нардеп Сергій Тригубенко пропонує контролювати імпорт пальмової олії на законодавчому рівні.

    «Минулого року динаміка імпорту пальмової олії в Україну постійно зростала. І наразі ця тенденція продовжується.Виходить, що пальмову олію починають використовувати там, де раніше обходилися без неї. При цьому наші виробники масово приховують додавання пальмового масла в молочну продукцію. Це підтверджується низкою досліджень та тестувань, які постійно проводяться громадськими організаціями».

    energolife.info



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.