• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Запаси антрацитового вугілля на ТЕС зросли одразу на 7%
    Опубликовано: 2017-05-17 17:00:44

    Запаси дефіцитного антрацитового вугілля на ТЕС за тиждень збільшилися до 424 тисячі тонн.

    Запаси дефіцитного антрацитового вугілля на складах українських теплоелектростанцій з 10 по 17 травня поточного року збільшилися на 7% – до 423,7 тисячі тонн, повідомляє прес-служба Міністерства енергетики та вугільної промисловості.

    При цьому запаси вугілля газової марки збільшилися на 2,7% – до 1,750 мільйона тонн з 1,704 мільйона тонн. Загалом запаси твердого палива на складах ТЕС за тиждень збільшилися на 3,5% – до 2,173 мільйона тонн. Довідка УНІАН. Україна через бойові дії на сході країни відчуває значний дефіцит вугілля, в першу чергу енергетичного (антрациту), видобуток якого сконцентрований в Донецькій і Луганській областях, районах, підконтрольних бойовикам. Дефіцит вугілля позначається на роботі електростанцій, які змушені знижувати виробничі потужності. Для стабільної роботи енергосистеми раніше дефіцитний антрацит імпортувався з ПАР і завозився з непідконтрольною території Україні. Особливо гостро постало питання постачання вугіллям теплової генерації після початку блокади постачання вугільної продукції з зони АТО наприкінці січня 2017 року.

    economics.unian.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.