• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Гнідавський цукровий завод перероблятиме відходи на біопаливо
    Опубликовано: 2017-05-17 16:09:14

    Керівництво Гнідавського цукрового заводу пішло назустріч міській владі в питанні усунення неприємних викидів в атмосферу міста.
    Про це заявив заступник міського голови, Костянтин Петрочук, передає Волинське Агентство Розслідувань.

    Чиновник повідомив, що керівництво виділило вже близько 300 тис. грн на вирішення цієї проблеми. Мовляв, вони розуміють, що процес бродіння браги провокує збільшення викидів газів та неприємного запаху в атмосферу.

    «Завод почав обкопувати відстійники екскаваторами. Вони нагортають землю, аби туди не було доїзду для несанкціонованого зливу відходів», — повідомив Костянтин Петрочук.

    «Із заводом вже домовлено, що вони запустять переробку відходів. Вони самі зацікавлені в цьому, тому готові переробляти відходи і добувати з них біоетанол. Домовились, що відбирання газу запустять до осені. В цей процес вже включились європейські фахівці. Завод йде назустріч», — розповів Костянтин Петрочук.

    ukrsugar.com



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.