• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Нова фірма «Техойлу» подолала чверть мільярда на дизельному тендері АМПУ вартістю 68 мільйонів
    Опубликовано: 2017-05-15 18:30:03

    ДП «Адміністрація морських портів України» 28 квітня за результатами тендеру замовило ТОВ «Техойл ТК» дизельного палива на 68,04 млн грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро».
    До 15 лютого 2018 року для філій та інженерної служби автоцистернами поставлять 3 тис т сезонного дизпалива по 22 680 грн. за тонну.
    Це на три відсотка дорожче від середньої гуртової ціни, яка, за даними «OilNews», зараз становить 21 920 грн./т.
    Фірма надала у складі пропозиції сертифікати на дизель виробництва ВАТ «Мозирський нафтопереробний завод» (Білорусь) і ПАТ «Укртатнафта».
    Конкурентами були ТОВ «Торговий дім Сокар Україна» Державної нафтової компанії Азербайджанської Республіки та одеське ТОВ «Євростандарт» Світлани Самсонової з вищими на 3% однаковими цінами в 58,50 млн грн., що дорівнювало очікуваній вартості закупівлі. При цьому жоден з учасників не робив кроків під час аукціону.
    Фірма «Техойл ТК» зареєстрована в листопаді 2016 року на ТОВ «Техойл ТМ», яке заснували Віталій та Наталія Пащенко трьома місяцями раніше – у серпні.
    Віталій Пащенко також контролює 80% статутного капіталу ТОВ «Техойл Трейд», створеного торік у квітні. Ще 20% фірми належить киянину Сергію Шелуханову. Крім того, Пащенко керує ТОВ «Техойл Рітейл» Артема Івушкіна.
    Усі «Техойли» мають спільну юридичну адресу в Києві по вул. Ярославів Вал, 5-В.
    Переможець почав вигравати тендери в лютому й відтоді отримав держпідрядів щонайменше на 267,38 млн грн.

    nashigroshi.org



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.