• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Президент виконує передвиборчі обіцянки
    Опубликовано: 2006-02-23 14:16:00

    “Зростання обсягу прямих іноземних інвестицій за минулий рік майже вдвічі, є дуже позитивною тенденцією, – сказала член Ради “Нашої України”, народний депутат Ксенія Ляпіна, коментуючи інформацію про те, що за 2005 рік обсяг прямих іноземних інвестицій в Україну зріс на 81%. – Не можна сказати, що зроблено вже все для того, аби інвестори до нас сміливо заходили, але є певні позитивні просування”.

    “Збільшення обсягу прямих іноземних інвестицій є одним із пунктів президентської програми “10 кроків назустріч людям”, і на виконання цього пункту нова влада на чолі з Президентом Ющенком здійснила низку заходів, – зауважила Ксенія Ляпіна. – В першу чергу, відбулося дерегулювання економіки, і я думаю, це на сьогодні приваблює інвесторів. Крім того, завдяки подіям останнього року, коли світ побачив прихід нової демократичної влади, Україна стала більш відомою і популярною у світі”.

    “Але мушу сказати, що рівень іноземних інвестицій у попередні роки був настільки малий, що навіть з такими показниками ми не повинні зупинятися на досягнутому, а й надалі дуже ефективно працювати в цьому напрямку”, – додала народний депутат.

    Инф. Razom.org.ua

     



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.