• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Львівщина підвищила показники промислового виробництва
    Опубликовано: 2017-05-10 18:30:10

    Показники промислового виробництва на Львівщині показали позитивну динаміку. Сьогодні, 10 травня, під час засідання постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку Львівської облради відбулось обговорення пріоритетних напрямків для області.

    Зокрема, директор департаменту економіки ЛОДА Роман Филипів відзвітував про збільшення динаміки та суттєве підвищення промислового виробництва за перший квартал 2017 року.

    «За січень-березень Львівщина має показники 101,7% виробництва. Тобто перший квартал промислового виробництва у Львівській області йде «плюсом». Обсяг реалізації так само випереджає показники минулого року, але разом з тим таку динаміку треба зберегти», - зазначив Роман Филипів.

    Також, серед пріоритетів для Львівщини стало підвищення інвестиційного клімату області на фоні перспективних даних 2016 року:

    «Близько 60 мільйонів інвестицій було залучено до Львівської області, відкрито близько 50 нових підприємств, тому підвищення кількості інвестицій залишається пріоритетом на 2017 рік. Також пріоритетним напрямком для Львівщини продовжує бути децентралізація», - зауважив Роман Филипів.

    Що стосується основних напрямків руху області на 2017 рік, директор департаменту економіки ЛОДА зазначив, що цьогорічна програма розвитку розроблена на основі найкращих напрямків 2016 року.

    varta.com.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.