• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Українські підприємства працюють на якісне життя польських пенсіонерів
    Опубликовано: 2017-05-04 21:30:34

    Навіяно сьогодняшньою стрічкою новин провідних ЗМІ...

    Українські підприємства протягом останніх років збільшують свою активність на Варшавській біржі, зокрема через розміщення там акцій своїх підприємств. Сукупний індекс акцій наших підприємств на Варшавській біржі за 2016 рік зріс на 41%(!!!).

    УВАГА!!! Більше половини акцій наших підприємств знаходиться у власності польських пенсійних фондів. Бо сукупний ресурс накопичувальної пенсійної системи Польщі та недержавних пенсійних фондів складає понад 100 млрд. доларів. 20 років тому Польща провела пенсійну реформу і ввела накопичувальну систему і рівень недержавного пенсійного страхування!

    Ось і виходить, що Українські підприємства працюють на добробут і якісне життя польських пенсіонерів.

    А що ж українські пенсіонери?? А українські пенсіонери замість реальної пенсійної реформи 20 років чують від своїх можновладців та псевдоекспертів мантри на тему: час для накопичувальної системи та недержавних пенсійних фондів ще не настав, немає умов, не готові, от може колись і якось...

    Яскравий приклад проведення реформ та з іншого боку - ІБД (Імітації бурної діяльності) реформ.

    Редакция сайта не несет ответственности за содержание блогов. Мнение редакции может отличаться от авторского.

    obozrevatel.com



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.