• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Україна на чверть збільшила транзит газу
    Опубликовано: 2017-05-03 20:20:14

    ПАТ "Укртрансгаз" за 4 місяці поточного року транспортував 30,5 млрд кубометрів російського газу для європейських споживачів - це на 23% більше минулорічних показників.

    Про це інформує прес-служба Укртрансгазу.

    "За чотири місяці обсяги транспортування газу територією України в Європу зросли на 23% і становлять 30,5 млрд кубометрів", - йдеться у повідомленні.

    За даними УТГ, у квітні транзит зріс на 31,5%, всього протягом місяця Україна транспортувала 7,3 млрд кубометрів.На сьогодні добовий режим транспортування блакитного палива для європейських споживачів становить 254,3 млн кубометрів.

    "Традиційно ПАТ «Укртрансгаз» своєчасно та у повному обсязі виконує заявки контрагентів незважаючи на недотримання контрактних тисків російською стороною", - наголосили у компанії.

    Станом на сьогоднішній ранок тиск на російській прикордонній газовимірювальній станції (ГВС) Суджа дорівнює 57,7 атмосфери замість обумовлених контрактом 60 атм.

    ukrinform.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.