• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Європейські ринки захоплює український виробник
    Опубликовано: 2017-04-28 16:50:10

    Другий німецько-український форум харчових продуктів став чудовим прикладом, коли спільні зусилля міністерств, проектів та безпосередньо виробників дають значні результати. Про це заявила заступник міністра аграрної політики та продовольства України з питань євроінтеграції Ольга Трофімцева під час Другого німецько-українського форуму харчових продуктів, якій відбувався в м. Гамбург та м. Берлін.

    Цей захід було організовано проектом «Агроторгівля України» за підтримки Генерального консульства України в Гамбурзі, Посольства України в Німеччині, Торгово-промислової палати м. Гамбург, Офісу з просування експорту, Німецько-української торговельно-промислової палати та Київської торгово-промислової палатою, за участі заступника міністра аграрної політики та продовольства України Ольги Трофімцевої, заступника міністра економічного розвитку та торгівлі України Наталії Микольської та заступника міністра інфраструктури України Надії Казначеєвої.

    agropolit.com



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.