• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Дев’ять підприємств у Львові «відповідають критеріям програми сприяння розвитку»
    Опубликовано: 2017-04-27 19:50:21

    Депутати Львівської міської ради прийняли під час свого сьогоднішнього пленарного засідання сесії ухвалу «Про затвердження переліку підприємств, які відповідають критеріям, визначеним Програмою сприяння розвитку львівських товаровиробників на 2015-2017 роки».

    Директор департаменту економічного розвитку ЛМР Ірина Кулинич пояснила: «Міська рада має право надавати преференції тим чи іншим підприємствам і платникам. Ми в минулому році і в попередньому році теж надавали такі пільги. Ми вважаємо, що ми від податку з доходів фізичних осіб від промислових підприємств будем мати більше доходу, ніж від оренди земельної ділянки. Тим більше, що більшість підприємств мають ділянку в постійному користуванні, відповідно сплачують 1%. Водночас є ряд підприємств, які мають частину території в оренді. Відповідно це є не зовсім рівні умови виробництва».

    Відтако затвердженого переліку увійшли дев’ять підприємств: 1. Товариство з обмеженою відповідальністю «Ринок сільськогосподарської продукції «Шувар». 2. Товариство з обмеженою відповідальністю «Львівський монтажно- заготівельний завод». 3. Публічне акціонерне товариство «Шкіряне підприємство «Світанок». 4. Товариство з обмеженою відповідальністю «Орус». 5. Приватне акціонерне товариство «Компанія Ензим». 6. Товариство з додатковою відповідальністю «Львівагромашпроект». 7. Товариство з обмеженою відповідальністю «Фірма «Язьм». 8. Товариство з обмеженою відповідальністю «Львівська ізоляторна компанія». 9. Публічне акціонерне товариство «Галичфарм».

    Про це повідомили сьогодні, 27 квітня, в прес-службі Львівської міськради.

    dailylviv.com



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.