• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • В Одесі відкрито новий притулок для неповнолітніх "Світанок"
    Опубликовано: 2006-02-23 12:18:00

    22 лютого в Одесі відбулось урочисте відкриття обласного дитячого притулку „Світанок”. В заході взяли участь голова обласної державної адміністрації Василь Цушко, керівники обласної та міської служб у справах неповнолітніх Валентина Кудімова та Тетяна Бурик, представники громадськості.

    Як уже повідомлялось, тиждень тому Василь Цушко відвідав цей притулок і ознайомився з ходом підготовки до прийому дітей.  Як з'ясувалося в процесі розмови, для остаточної здачі притулку в експлуатацію потрібно запустити  трансформаторну підстанцію. У порівнянні з загальним обсягом виконаних робіт - це небагато, проте самотужки  керівництво установи проблему вирішити не могло. Василь Цушко дав тоді завдання керівникам відповідних управлінь протягом кількох днів забезпечити введення об'єкту в експлуатацію.

    Будівництво притулку почалось ще у 2003 році, проте основну роботу вдалося завершити тільки зараз. Три роки тому на місці нинішнього притулку був напівзруйнований дитячий садок. Тепер це -   сучасна, облаштована за всіма європейськими стандартами установа, яка не має аналогів в області. Тут є ігрові кімнати, обладнані комп'ютерами класи, центр психологічного розвантаження, своя міні-поліклініка і навіть зимовий сад.

    Під час урочистої церемонії губернатор Василь Цушко зазначив: „Дітям тут буде набагато краще, ніж на вулиці. Тим більше, що тут для них створені умови, які часто є кращими, ніж в деяких сім’ях”.

    Обладнаний новими меблями, сучасним медичним та побутовим устаткуванням, притулок „Світанок” розрахований на перебування 50 дітей.

     Інф. Урядовий портал

     



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.