• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Монополіст Згуровський отримав половину підрядів на друк студентських квитків від початку «Прозорро»
    Опубликовано: 2017-04-18 15:00:01

    Із 1 серпня 2016 року по 10 квітня 2017 року в системі «Прозорро» були опубліковані договори про виготовлення студентських та учнівських квитків на суму 9,15 млн грн.
    Половина цих коштів, або 4,53 млн грн. дісталася ПрАТ «Науково-дослідний інститут прикладних інформаційних технологій».
    У якості інформаційно-технічного адміністратора «НДІ ПІТ» укладає і продовжує договори на користування інформаційно-виробничою системою «Освіта», без якої його конкуренти не можуть виготовляти квитки. Нещодавно АМКУ оштрафував компанію за зловживання монополією на цьому ринку і порекомендував МОН розмежувати її функції як адміністратора ІВС «Освіта» і як вузла ІВС «Освіта», який сам виготовляє квитки.
    Акціонерами «НДІ ПІТ» є ректор Київського політехнічного інституту Михайло Згуровський та керівники фірми Валентин Прокоф’єв, Віктор Бобовкін і Юрій Воробйов.
    Зі значним відривом по 11% тендерного пирога «відкусили»:
    1,01 млн грн. – ТОВ «Регіональний центр «Студсервіс» Володимира Саленкова і Катерини Броніної;
    1,00 млн грн. – СП «Макрохем Україна» Валентина Шпака і Галини Шпак-Левенберг;
    0,98 млн грн. – ТОВ «Науково-виробниче підприємство «Обласний Дніпропетровський Центр Прикладних Інформаційних Технологій» Сергія Переяслова та Євдокії Ревнівцевої;
    Ще 10%, або 912 тис грн. отримали вищі навчальні заклади, які самостійно налагодили друк квитків і виконують замовлення інших. Це Запорізький національний університет, Київський університет імені Бориса Грінченка, Одеська морська академія та Львівська політехніка.
    Крім того, 4% припало на замовлення ПАТ «Державний експортно-імпортний банк України» пластикових карток із чип-модулем Visa Classic Smart «Електронний студентський квиток» і «Електронний учнівський квиток» у ТОВ «Підприємство «Пластик Карта» на 335 тис грн. Ціна за одиницю в цьому випадку була найвищою – 72,89 грн./шт.
    Решта замовлень – 4%, або 388 тис грн. – припала на низку зовсім дрібних підрядників.

    nashigroshi.org



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.