• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Жодних кримінальних справ проти НАК “Нафтогаз України” не порушено
    Опубликовано: 2006-02-23 11:40:00

    23 лютого в деяких українських ЗМІ з посиланням на видання “Комерсант-Україна” було оприлюднено інформацію про нібито відкриття Генпрокуратурою України кримінальної справи проти НАК “Нафтогаз України”.

    Прес-центр НАК “Нафтогаз України”  сьогодні отримав офіційну інформацію від Генеральної прокуратури України про те, що жодних кримінальних справ проти Компанії не відкрито. Таким чином, розповсюджена газетою “Комерсант-Україна” інформація є неправдивою.

    Зрозуміло, що поява подібних повідомлень може трактуватися лише як намір дискредитувати ім’я Компанії та завдати моральної шкоди її працівникам.  Прес-центр НАК “Нафтогаз України”  радить представникам ЗМІ ретельно перевіряти інформацію, яку публікує газета “Комерсант-Україна”, оскільки це видання неодноразово допускало помилки та перекручення фактів у публікаціях, що стосуються НАК “Нафтогаз України”.

    Прес-центр НАК “Нафтогаз України” 









    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.