• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • На Дніпропетровщині діє Молодіжна обласна державна адміністрація
    Опубликовано: 2006-02-23 11:44:00

    Одним із завдань, які ставить перед собою виконавча влада, є сприяння діяльності студентських наукових товариств та створенню молодіжних наукових підрозділів у вищих навчальних закладах. З цією метою у Дніпропетровській області вже функціонує Рада молодих вчених. Наступним кроком програми розвитку громадської активності молоді та залучення її до роботи в органах виконавчої влади стало створення Молодіжної державної адміністрації як консультативно-дорадчого органу та запровадження конкурсу кадрового резерву. За його результатами було відібрано десять кращих студентів, які ввійшли до складу молодіжного виконавчого органу.

    21 лютого голова облдержадміністрації Надія Дєєва провела першу нараду з студентським активом області, ознайомила його представників із завданнями та повноваженнями Молодіжної організації. Кожен із присутніх студентів отримав сім збірників нормативно-інструктивних матеріалів з різних напрямків діяльності, якими вони керуватимуться у своїй подальшій роботі. Крім того, за кожним з членів Молодіжної держадміністрації буде закріплений відповідний заступник губернатора або начальник структурного підрозділу облдержадміністрації.

    Надалі планується щотижня проводити зустрічі з керівництвом облдержадміністрації. Таким чином, студенти, які є майбутнім України, матимуть змогу набратися досвіду управління та, в першу чергу, піклування про людей, для яких працює влада.

    Інф. Прес-служба голови облдержадміністрації

     



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.