• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • На Львівщині відшкодували лише 3,5 із 17мільйонів гривень збитків за незаконні рубки
    Опубликовано: 2017-04-06 16:30:54

    Лише 3,5 із 17 млн. грн. збитків за незаконні рубки відшкодовано на Львівщині за рішеннями судів в 2015-2016 рр.

    Таку інформацію оприлюднив рух «Стоп! Лісоцид».

    Загалом за фактом «незаконна порубка» протягом двох років було відкрито 563 кримінальних провадження. Лише кілька десятків справ дійшли до суду, - стверджують активісти.

    Один із ініціаторів руху «Стоп! Лісоцид», депутат Жидачівської міськради Тарас Матвіїв, коментуючи дані факти, заявив, що у громадськості вичерпалось терпіння і вже нема сподівань на те, що влада дасть собі раду з проблемою знищення лісів.

    «Ми попереджали, якщо до наших вимог і попереджень не дослухаються нам зостанеться один вихід – прямі акції громадського тиску», - написав він.

    Матвіїв закликав всіх небайдужих долучитись до руху і готуватись до протестних акцій. В якій формі буде проходити протест наразі не повідомляється.

    Нагадаємо, у листопаді 2016 року рух "Стоп, лісоцид!" звернувся до центральної і місцевої влади з вимогами, в разі ігнорування яких активісти планували розпочати акцію спротиву на місцях.

    varianty.lviv.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.