• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Нацкомісія з енергетики взяла три місяці для впровадження абонплати за транспортування газу
    Опубликовано: 2017-04-04 17:45:19

    Перехідний період при впровадженні абонентської плати за розподіл газу становитиме не менше 3 місяців.

    Про це заявив глава Національної комісії, що здійснює регулювання у сферах енергетики й комунальних послуг Дмитро Вовк під час прес-конференції, передає Інтерфакс-Україна.

    «Він (перехідний період) триватиме щонайменше три місяці. У понеділок це рішення буде остаточно сформульовано і, як мінімум, до опалювального періоду ніяких нових навантажень для споживача не буде», – сказав він.

    Вовк додав, що НКРЕКП запропонує уряду розширити дію субсидій і на абонплату за розподіл газу, а також демпфірувати майбутнє зростання плати за розподіл газу для деяких категорій споживачів шляхом зменшення ціни газу, як товару.

    Нагадаємо, прем’єр-міністр Володимир Гройсман привітав рішення Нацкомісії про зупинення дії рішення про виділення з тарифу абонплати за газ. Він заявив, що кінцева вартість газу для споживачів, у якій вже закладено і ціну газу, і ціну за його транспортування, не повинна перевищувати 6 879 грн за тисячу кубометрів.

    zik.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.