• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • У Львові знову сміттєвий колапс: в мерії визнали свою безпорадність і просять допомоги
    Опубликовано: 2017-04-03 21:00:14

    Як розповів під час брифінгу із журналістами директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Сергій Бабак, наразі інші області відмовляються укладати договори зі Львовом про вивіз ТПВ,  інформує кореспондент сайту 032.ua.

    Про свою неготовність і далі приймати вантажівки зі сміттям вже заявили на Львівщині, адже там полігони просто нездатні приймати таку кількість сміття зі Львова. Ситуація вже є критичною, і з кожним днем буде тільки погіршуватись.

    "Я звертаюсь за допомогою до інших областей України аби вони допомогли із вивозом сміття. Необхідно укласти договори на рік-півтора, коли буде побудований сміттєсортувальний комплекс або новий полігон", - заявив Бабак.

    Втім, станом на сьогодні жодного прогресу в цьому питанні так і немає. За інформацією Бабака, ніхто із керівництва полігонів в інших регіонах України не виявив бажання співпрацювати.

    032.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.