• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Буковинських підприємців оштрафували на 165 тисяч за те, що не повернули валюту в Україну
    Опубликовано: 2017-03-31 22:05:03

    Понад 165 тисяч гривень стягнули з підприємців, які припустилися порушень у сфері зовнішньо-економічної діяльності під час валютних операцій, - повідомляє прес-служба ДФС Буковини.

    В Чернівецькій області від початку року питання дотримання законодавчо-встановлених термінів розрахунків при здійсненні зовнішньоекономічної діяльності перевірено у 8 бізнесменів. Внаслідок цих перевірок до державного бюджету донараховано 165,1 тис. грн. пені за порушення валютного законодавства.

    - Кожен платник що працює у сфері зовнішньоекономічної діяльності, і відповідно має справу із розрахунками у валюті відразу потрапляє під контроль фіскальної служби, оскільки чинним законодавством визначено терміни щодо проведення розрахунків – наголошує заступник начальника Головного управління ДФС у Чернівецькій області Наталія Чернівчан.

    Водночас заборгованість бізнесу області за межами України на початок березня цього року перевищує 8,8 млн. дол. у 49 платників податків – тобто дотримання строків розрахунків в іноземній валюті нині є першочерговим завданням, оскільки наявність заборгованості іноземних партнерів негативно впливає не тільки на фінансовий стан підприємств, а й загалом на сплату бюджетних платежів.

    molbuk.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.