• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • «КрАЗ» має в продуктовій лінійці всю спецтехніку для утримання доріг
    Опубликовано: 2017-03-31 17:36:17

    У рамках робочої поїздки до Дніпра для інспектування роботи на трасі Н-08 Бориспіль — Кременчук — Дніпро — Запоріжжя, Кременчуцький автозавод учора відвідав керівник ДАК «Автомобільні дороги України» Артем Гриненко. Мета відхилення від основного маршруту подорожі – знайомство із продукцією, виробництвом єдиного в Україні вітчизняного виробника вантажних автомобілів.

    Із цікавістю очільник автодору знайомився із повним циклом складання вантажівки на головному конвеєрі автозаводу: від закладки рами до виходу готового продукту на останній технологічній зоні стрічки конвеєру. Потім уважно переглянув різні моделі КрАЗів, які випускає підприємство , ставив багато запитань щодо спецтехніки, яку завод може запропонувати дорожникам для утримання доріг у належному стані, її технічним та експлуатаційним характеристикам, обсяги, із якими може впоратися трудовий колектив тощо. Він зазначив , що поточного року прийнято рішення про придбання 200 одиниць спецтехніки для потреб Укавтодору, будуть об’явлені тендерам і він впевнений, що ПАТ «АвтоКрАЗ» має усі шанси на перемогу. Перш за все, що випускає конкурентоспроможну, сучасну потужну техніку, має усю лінійку спецтехніки для щорічного утримання доріг, і головне – це український виробник, який зосередив навколо себе багато машинобудівних підприємств із забезпеченням роботою працівників.
    ПАТ «АвтоКрАЗ», в свою чергу, також розраховує забезпечити дорожників спецтехнікою КрАЗ вітчизняного виробництва, яка допоможе Укравтодору навести лад на українських дорогах.

    np.pl.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.