• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • В Україні стартувало кредитування домашніх сонячних електростанцій
    Опубликовано: 2017-03-30 09:02:21

    «Укргазбанк» почав надавати фізичним особам кредити на купівлю і встановлення домашніх сонячних електростанцій, сонячних колекторів і теплових насосів під 0,01% річних. Про це повідомляє прес-служба фінустанови.

    За словами заступника голови правління «Укргазбанку» Інни Тютюн, домашня сонячна електростанція – це і реальна можливість забезпечити енергетичну незалежність своєї родини, і привабливий бізнес-проект.

    «Домогосподарство може не лише задовольнити власні енергопотреби, а й продавати надлишки у загальну електромережу за «зеленим тарифом», який сьогодні для сонячних електростанцій складає 0,18 євро за 1 кВт\год. Встановивши на даху будинку СЕС, можна забезпечити додатковий щомісячний дохід у 10 тисяч гривень», – зазначила вона.

    Крім того, сонячні колектори та теплові насоси, які генерують тепло з повітря або землі, зможуть забезпечити домогосподарство теплою водою та опаленням.

    Максимальна сума кредитування становить 1 мільйон гривень на термін до 5 років.

    infa.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.