• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Одна з ТЕС Харківської області повністю відмовиться від антрациту
    Опубликовано: 2017-03-29 18:34:29

    Завершена розробка проекту переводу двох енергоблоків Зміївської ТЕС (Харківська обл.) на споживання газового вугілля замість антрациту. Про це повідомили в ТОВ "Котлотурбопром" (Харків), який бере участь в проекті переводу ТЕС на новий вид вугілля.Як уточнили в компанії, реконструюються котли ТП-100 енергоблоків 200 МВт №2 і 5. Буде встановлено 540 тонн вузлів і елементів для їх реконструкції, уже виготовлено 340 тонн. Виробництво металоконструкцій налагоджено на Харківському котельно-механічному заводі. Планується замінити пальники, змонтувати газопроводи, два нових димососа тощо.

    У компанії повідомили, що блок №2 ТЕС планується ввести в експлуатацію 1 вересня 2017 року, блок №5 - 15 жовтень 2017 року. Вартість проекту - 204,4 млн.грн.

    "У ситуації, що склалася на ринку енергетичного палива України перевод енергоблоків ТЕЦ на газове вугілля - один з антикризових напрямків роботи", - відзначили в компанії.
    Підписуйтесь на аккаунт InfoKava.com в Twitter та Facebook: в одній стрічці новин - все, що варто знати про події в Україні та в світі про політику, бізнес, культуру та економіку.

    infokava.com



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.