• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Розвиток сонячної енергетики на Херсонщині
    Опубликовано: 2017-03-24 20:00:19

    Сприятливі кліматичні умови та практичні сонячні характеристики роблять Херсонщину інвестиційно привабливою саме  у перспективі розвитку геліоенергетики. Більше того, наш південний регіон має все для того, щоб стати  лідером в впровадженні сонячної енергетики.

    Про це сьогодні повідомив в.о. заступника голови ОДА Євген Рищук під час огляду майданчика у смт Білозерка, де йде будівництво сонячної електростанції.На будівельному майданчику вже виконана основна підготовча робота та розпочато монтаж. Споруда розмістилася на 18 га землі та складатиметься  з 38000 полікристалічних фотоелектричних модулів, загальною потужністю 9,5-10,00 МВт. Вартість обладнання для 1 МВт коштуватиме інвестору 1 млн долл США. За умови відповідальної експлуатації подібна установа розрахована на 25 років. Введення сонячної електростанції в смт Білозерка  заплановано вже на кінець травня.Інвестором будівництва є ТОВ "Ренджи Бершадь", співпраця з яким розпочалася у 2016 році, після участі компанії у XI інвестиційному форумі «Таврійські горизонти».

    Після введення в експлуатацію даного об’єкту, компанія планує продовжити будівництво сонячних електростанцій в області у Великолепетихському, Каланчацькому, Генічеському та інших районах.

    khoda.gov.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.